Hirdetés

[MOVIE] Half-Life 2: Episode One - Jó kutyi'

|

Újabb videó érkezett a Half-Life 2: Episode One-ból, amely korábban Aftermath néven itta be magát a köztudatba, mint az alapjáték kiegészítő lemeze. Azóta a helyzet annyiban változott, hogy új nevet kapott a matéria, kiderült, hogy három ilyen epizód várható 2008-ig, illetve már azt is tudjuk, hogy az egyes epizódokhoz nem lesz szükség az alapjátékra. Ja, és 20 dollárért elő lehet rendelni és -tölteni a kicsikét, s pontban ma este hét órától kezdődhet meg a móka. Addig ugyanis a bolti dobozos változatot sem lehet aktiválni. E videóban az aranyfalat robotkutyát, Dogot ismerhetjük meg egy kicsit jobban.

HALF-LIFE 2: EPISODE ONE TEASER #4
(Movie - 30,59 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)