Hirdetés

[MOVIE] HL2: Garry's mod brutálság!

|

Csak érdekességképp: van itt 2 videó, mely a Half-Life 2 szuper fizikáját hivatott szemléltetni egy modon keresztül, ami nem más, mint a Garry's Mod. Nos, nem is ez a lényeg: egy bizonyos Rube Goldberg (1883-1970) régen olyan brutális masinákat állított össze, hogy a mai videót, melyet kiteszek, róla neveztek el. Méltó a név, ugyanis ezek a képsorok azok, amik külön megérnek egy misét. Kötelekből, hordókból, fegyverekből, konténerekből egy olyan összefüggő gépláncot alkotott a mod egyik lelkes használója, hogy azt látnotok kell! Az első kisebb, 7 megás videót itt, még a nagyobb, 9 megásat imhol találjátok. Jó szórakozást :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)