Hirdetés

[MOVIE] HL2 Wii kontrollerrel

|

Nemrég számoltunk be arról, hogy már léteznek béta állapotú driverek a Nintendo Wii mozgásérzékelős kontrolleréhez Windows alá. Íme itt a bizonyíték, hogy tényleg működik.

Hirdetés

Az alábbi videóban a szereplők szerint az ominózus drivereket alkalmazva sikerült elindítani és irányítani a Half-Life 2-t egy notebookon a Wiimote segítségével. Az egyetlen kérdés, amely felmerült bennem, hogy hol van az érzékelő. A Wii alapcsomagjának részét képezi ugyanis egy hosszúkás keskeny érézekő, amelyet a tévé alá vagy fölé kell elhelyezni úgy, hogy jól rálásson a kontrollerre. Ez érzékeli ugyanis annak a térbeli mozgását. No mindegy, attól még lehet, hogy nem kamu :) Thanks Zenty!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)