Hirdetés

[MOVIE] IL-2 Sturmovik: 1946

|

A Ubisoft finom kis meglepetéssel készült a karácsonyi szezonra, amitől minden repülőgép szimulátor rajongó megnyalhatja mind a tíz ujját.

Hirdetés

Az IL-2 Sturmovik: 1946 nem igazán nevezhető új játéknak, mivel az eddig megjelent részeket is tartalmazza. A fejlesztők egy új játék helyett a régi, jól bevált formula kiegészítésébe kezdtek, aminek hála szebb grafika, közel 200 új küldetés, új repülők és alternatív történelmi szálak gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról. A most érkezett hét perces videóban a PE-2-es bombázót is megfigyelhetjük bevetés közben, de persze más, ingame mozzanatot is sikerült belecsempészniük a trailerbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)