Hirdetés

[MOVIE] Insecticide filmecske

|

Az Insecticide című kaland/akció/TPS hibridből egy renderelt jelenetet tartalmazó videót adott ki a Crackpot Entertainment.

Hirdetés

A fejlesztőkről érdemes tudni, hogy olyan volt Lucas Arts alkalmazottak is benne vannak a csapatban, akik például olyan klasszikus kalandjátékokon dolgoztak, mint a Day of the Tentacle. A játék története szerint az emberiség kihalása után a rovarok lettek a bolygó domináns fajai, társadalmuk fejlettsége pedig vetekszik a modern kori emberekével. A Chrys Liszt és Roachy Caruthers alkotta detektívpáros kalandjait követhetjük nyomon, akik egy furcsa bűnténysorozat kapcsán nyomoznak a bogarak városában. A Crackpot ígérete szerint a játék követi a klasszikus kalandjátékok által lefektetett útvonalat, ám a nyomozgatós részek third person akciórészekkel lesznek megszakítva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)