[MOVIE] LEGO Star Wars: Complete Saga E3 In-game Trailer" /> [MOVIE] LEGO Star Wars: Complete Saga E3 In-game Trailer"/>
Hirdetés

[MOVIE] LEGO Star Wars: Complete Saga E3 In-game Trailer

|

A Lego Star Wars: The Complete Saga az eredeti Lego Star Wars-ok konzolos változata lesz, most in-game videó érkezett a játékból.

Hirdetés

Imádjuk ezt a játékot! Egyszerűen remek ötlet volt a Star Wars filmeket Lego játék formájába önteni. Látni a jól ismert jeleneteket Lego figurákkal a középpontban, nosztalgikus és nagyon fun élmény. A Complete Saga némileg jobban is néz ki, mint a PC-s Lego Star Wars-ok, persze nagyjából ennyiben különbözik, hiszen mind játékmenetben, mind feladataiban megegyezik a PC-s verzsönel (Gyu megjegyzése: kivéve a Wii változatot, ahol a Wiimote-ot használva kell lézerkardozni, ezzel újabb érdekes hangulatot adva a játéknak).


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)