Hirdetés

[MOVIE] Manhunt 2

|

Újabb, a játékhoz mérten visszafogott felvétel érkezett a botrányoktól övezett Manhunt második epizódjából.

Hirdetés

Lehet szeretni, lehet gyűlölni. Tény, hogy nagyon közel áll ahhoz, hogy öncélúnak nevezzük a megjelenített erőszakot és brutalitást, ám egy lényeges apróságról hajlamosak nagyon sokan elfeledkezni. A Manhunt 2 is csak egy játék, melynek végső célja a szórakoztatás, a célközönség igényeinek kielégítése, s a profit termelése.
A kíméletlen hajsza, az embertelen bánásmód hősünk érzékeny szíve köré kemény burkot von, s nem lesz rest üldözőivel megkóstoltatni saját módszerüket. Az életben maradás halvány reményétől vezéreltetve kivetkőzik önmagából, s a szó legszorosabb értelmében véve semmitől sem riad vissza, csak hogy boldoguljon.
Rossz hír a pc-s rajongótábornak, hogy egyelőre csupán PS2, PSP és Wii konzolokra jelentette be a Rockstar.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)