Hirdetés

[MOVIE] NFL Head Coach

|

Az EA Tiburon dolgos kezei közt készülő 3D-s fociszimulátorból, az NFL Head Coachból, melyben mindenki felállíthatja saját csapatát, egy újabb videó látott napvilágot. Az EA Tiburon adminisztratív rendezője, Dale Jackson elmondta, hogy az NFL Head Coach lesz az NFL portfólió harmadik tagja, mely minden őrült focirajongónak remek csemegét nyújthat. A játék egy olyan különleges élményt biztosít majd, melyet mindenki élvezhet, hisz a játékot egyszerű kezelhetőségének köszönhetően bárki könnyedén tolhatja. Emellett a 3D-s motornak köszönhetően minden egyes cselekedetünket akár "a valóságban" is megcsodálhatjuk, minden teljesen térben elevenedik meg. Az érdeklődők innen tölthetik a videót, valamint itt megtekinthető néhány új kép is.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)