Hirdetés

[MOVIE] NWN2: Mask of Betrayer fejlesztői bemutató

|

A Neverwinter Nights 2 hibáit, úgy tűnik a Mask of Betrayer nevű kiegészítő mind orvosolni fogja. Most ebből érkezett egy új videó, amiben a fejlesztők látnak el bennünket bőséges információval.

Hirdetés

 

Az új kiegészítőben már a kedvünk szerint, teljesen átformáljuk karakterünket. Az egyik fő újdonság, hogy elementális erővel is felruházhatjuk karaktereinket, de ebben a videóban főként nem erről van szó. A játékban átalakították a kamerakezelést, így mikor TPS nézetben játszunk a kamera követi karakterünket, ez nagyon hiányzott. A grafikus engine-t is kiegyensúlyozták, így nem csak némileg szebb lesz a játék, hanem jobban is fog futni. Az új helyszínek is nagyon látványosak, úgy tűnik az Obsidian ismét kitesz magáért. A videó sajnos nem a legjobb minőségű.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)