Hirdetés

[MOVIE] Paratrooper: Small World

|

Kéremszépen, így kel tisztességesen játékot bejelenteni! Videóval, és képekkel együtt. Ez történt ugyanis a Paratrooper: Small World nevű katonai FPS/TPS esetében. A fejlesztő szólt, hogy készül, és postázta az első kézzelfogható animációt is. A játékról dióhéjban annyit, hogy a szori szerint ahogy egy USA katonai támaszpontra érkezünk a dzsungelbe, szomorúan konstatáljuk, hogy a tábornak sanyi. Pár perc gyász után hősünk a dzsungelbe veti magát (persze, logikus...), hogy fényt derítsen a történtekre. Az ősrégi recept, miszerint "gonosz kormány kísérletezik + őrült tudós világuralomra tör = elszabadul a pokol" itt is érvényes, hisz' az őserdőbe lépve barátunk nem jaguárokkal és kígyókkal találja szembe magát, hanem mindenféle szörnyeteggel. Whoa, izgalmas, nem? Bővebben itt,videó itt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)