Hirdetés

[MOVIE] Star Wars: Battlefront II

|

A GameSpotos gyerekek az elsők, akik videót szállíthattak a mostanában bejelentett Star Wars: Battlefront II-ből. Lényegében ez egy videó interjú, melyben Shara Miller, a LucasArts képviseletében mesél róla érdekességeket. Elmondása szerint az első rész összes egysége benne lesz, semmit nem vettek ki, csak bővítették a felhozatalt. Nagyon nagy hangsúlyt fektettek a különféle űrcsatákra, próbára tehetjük magunkat a harmadik rész legnagyobb összecsapásaiban is. Sok olyan érdekesség is lesz benne, melyekről egyelőre nem beszélt, de ezek állítólag olyanok, amit még nem láthattunk ilyen akciójátékban. Még annyi érdekesség derült ki, hogy a második részben nem lesz maximalizálva a képkockák száma, így az igazán gyors géppel rendelkezőknek sokkal jobban fog futni, mint az előd. Akit érdekel a teljes interjú (mely több látványos ingém jelenetet is tartalmaz), az kattanjon ide. A kép alatt található kicsi kék, "Stream for free" feliratra kattintva meglesheted. Update: Most kaptunk infót Forceuser-től (köszönet érte), aki megtalálta az egyelőre igen visszafogott tartalommal bíró hivatalos oldalt is. Érdemes csekkolni!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)