Hirdetés

[MOVIE] Team Fortress 2 mozizás

|

A Half-Life 2: Episode 2 csomag részeként érkezik majd meg a Valve új, multiplayer összecsapásokra kihegyezett akció játéka, a Team Fortress 2.

Hirdetés

A klasszikus stílust és rajzfilm szerű grafikát kapott, Source alapú Team Fortress 2 programból érkezett egy új, HD minőségű videó, ami a Team Fortress 2: Meet the Heavy nevet kapta. Az ízelítőnek szánt bemutató mellé új információval is szolgáltak nekünk, ami ismét csak az újonnan megjelent grafikus kártyákkal kapcsolatos. Ebben a játékban debütál majd a Valve új animációs technológiája, ami főleg az arc mimikáját hivatott még szebbé tenni. Sajnos azonban az új technológiának nagy számítási ára van, így csak az új GPU-k, köztük is az ATI új videokártyái lesznek képesek (a beépített technológiáknak hála) könnyedén kezelni ezeket.

Update: íme flash lejátszóban is a videó:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)