Hirdetés

[MOVIE] The Sims 2: Castaway

|

A Sims-eket lehet szeretni vagy utálni, nem számít. Nézőponttól függetlenül el kell ismerni, sikerük máig töretlen

Hirdetés

Az Electronic Arts helyesen látta meg, hogy az alkalmi játékosok, közülük is leginkább a hölgyek egy olyan vásárlói réteget képeznek, amely sokáig kiaknázatlan és elérhetetlen volt a játékipar szereplői számára. (Ezt ismerte fel a Nintendo is, hiszen a Wii-t eleve e rétegnek szánták.) A Sims sorozattal milliónyi új játékost, mitöbb rajongót sikerült fogniuk, ami nem lebecsülendő fegyvertény. Simjeink már éltek-haltak, szerettek-gyűlöltek, családot alapítottak, dolgoztak, szórakoztak, szépítkeztek, építkeztek, nyaraltak és teleltek, állatokat tartottak, tanultak, ám nem voltak még hajótöröttek. A Castaway pedig nem mást kínál nekünk, mint egy hajótörés áldozataként felfedezendő lakatlannak tűnő szigetet.
A legújabb Sims október 22-től érhető el Sony PS2, PSP, Nintendo DS és Wii konzolokon. A pc-s változat pedig valamivel később jelenik meg a laptopra szánt Stories sorozat keretében.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)