Hirdetés

[MOVIE] TimeShift darálás

|

Az erős novembert tovább bonyolító TimeShift legsajátosabb jellemvonása az idő viszonylag szabad manipulálása.

Hirdetés

A Saber Interactive reményteljes FPS-e jelentős változtatásokon esett át az elmúlt egy-másfél évben, melyek elsősorban a játék küllemét érintették. A mechanika maradt a régi. Kissé zanzásítva abból áll, hogy megyünk, meglátjuk az ellent, lelőjük. Ezt cifrázhatjuk úgy, hogy lelassítjuk, vagy akár meg is állítjuk az időt, s úgy pumpáljuk tele ólommal szerencsétlen ellenlábasunkat. Ha még ez sem lenne elég, elorozhatjuk féltve óvott fegyverét, s az idő folyamát medrébe visszaterelve, a korábban elcsent fegyelmező eszközzel kínálhatjuk meg, pontosan a két, csodálkozástól elkerekedett szeme közé célozva. Izgalmasan hangzik?

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)