Hirdetés

[MOVIE] TimeShift krónikák

|

Már csak napok kérdése, és megvásárolható a Saber Interactive hosszas fejlesztés után elkészült időmanipuláló FPS-e.

Hirdetés

A Will Rock fejlesztői néhány évvel ezelőtt sikeresen házaltak az akkor még viszonylag jól álló Atarinál egy olyan FPS koncepciójával, mely az idővel való különféle machinációkra épül. A fejlesztés jól haladt, ám kb. egy évvel ezelőtt az első demonstráció kiadása után a gyengélkedő kiadó némi pénzmagért cserébe átpasszolta a projektet a World of Warcraft eladások miatt szárnyaló Vivendi/Sierra párosnak. Az új kiadó nem lehetett teljes mértékben megelégedve a fejlesztés állapotával, ugyanis egy évet kaptak a Saber srácai, hogy a játékmechanika kivételével átdolgozzák a történetet, a dizájnt, s némi grafikai tuningra is futotta erejükből. A néhány hete kiadott második ízelítő egyértelmű bizonyíték arra nézve, hogy megérte a hosszas várakozás.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)