Hirdetés

[MOVIE] Unreal Tournament 3!!

|

Az Epic Games új gyermeke nem csak nevet váltott, de több platformon is jelenik meg, mint ahogy azt eredetileg bejelentették. Mindezt most megfejelték egy új videóval is!

Hirdetés

Természetesen az Unreal Tournament 3-ról beszélünk - igen, "2007" már a múlté, hogy úgy mondjam. Mindezt a Midway, a játék chicagói székhelyű kiadója jelentette be azzal együtt, hogy a megjelenés 2007. második felében várható egy időben PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra is.

A gyönyörű grafikáról természetesen az Unreal Engine 3 gondoskodik, s úgy tűnik, ezúttal a történetre is egy picit nagyobb hangsúlyt fektetnek. Kapunk új fegyvereket is a régiek mellett (Flack Cannon, Shock Rifle), és a szingli kampány és minden eddiginél mélyebb és átfogóbb lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)