Hirdetés

[MOVIE] Unreal Tournament 3 interjú

|

Mark Rein, az Epic alelnöke elárul néhány részletet a sokák által régóta várt folytatással kapcsolatban.

Hirdetés

Kezdjük egyből egy jó hírrel. Mark elmondása szerint ezúttal nagyobb hangsúlyt fektettek a magányos játékosok számára készült kampányra. A korrekt történet, az átvezető mozik és a hősök megjelenése is ezt támasztják alá. E történet során elsajátíthatjuk az irányítást, a fegyverek kezelését és megismerkedünk a különböző játékmódokkal.
Kitért arra, hogy mielőtt fejest ugranának egy következő projektbe, a Gears of War és az UT3 támogatására fektetik a hangsúlyt. Számítanak a modderek munkájára, és versenyt is hírdetnek számukra. Tehát hosszabb időre tervezték e játékokat, s újabb tartalmak beépítésével igyekeznek növelni szavatosságukat. Óriási lehetőségnek tartja, hogy a konzolok is megnyílnak a modderek előtt. Arra a kérdésre, hogy mi a véleménye a két platformról (PS3, X360), diplomatikusan annyit nyilatkozott, hogy mindkettő remek, s mindkét gyermeküket szeretik. Elmondta még egy huncut mosoly keretében, hogy jó volt együttműködni a Sony programozóival, hogy megoldhassák az Unreal Engine 3 és a PS3 közötti ellentétekből fakadó problémákat. Az is kiderül az interjúból, hogy X360-ra is elkészül a játék. Habár nem zárkóznak el a különböző platformok játékosainak összeeresztésétől, a játék debütálásakor még biztosan nem lesz elérhető e funkció.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)