Hirdetés

[MOVIE] Unreal Tournament 3 - jelenetek a demóból

|

Feltételezem, hogy boldog-boldogtalan fáradhatatlanul nyúzza a múlt héten kiadott demót, mely nem mindenkinek indult el.

Hirdetés

Azok, akik nem rendelkeznek a demó futtatásához szükséges konfigurációval, a következő videókban betekintést nyerhetnek a sűrgősen pótolandó élvezetbe.
El kell ismerni, az Epic Games kitett magáért. Az Unreal Enigne 3 legjobb ismerőiként oly mértékben tudták optimalizálni az Unreal Tournament 3-at, hogy az már-már megdöbbentő. A mai középkategóriás gépek tulajdonosai ha nem is teljes pompájában, de még így is lenyűgöző látvány mellett, élvezhető sebességgel tolhatják a pörgős multiplayer csatározások régi-új királyát.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)