[MOVIE] Videódömping!" /> [MOVIE] Videódömping!"/>
Hirdetés

[MOVIE] Videódömping!

|

Alig ért véget a Games Convention, már szállingóznak is a bemutatott videók. Hirtelen annyi érkezett, azt se tudtam, merre kapjam a fejem. Lássuk, miből élünk: The Sims 2: Kedvenc virtuális simjeink visszatérnek, és jobb formában vannak, mint valaha! Egy kis videó kapcsolódik cyberpolgáraink életcéljaihoz. Ki ki mást szeretne elérni, nem igaz? Nos, ők is így vannak ezzel! Csekkit!

THE SIMS 2 ASPIRATIONS
(Movie - 18,56 MB)
Star Wars: Knights of The Old Republic: Sith Lords: Star Wars és szerepjátékfanok figyeljetek! Remélhetőleg kedvenc játékotok lesz a KoTOR második része, amiből alant megszemlélhettek egy újabb videót!
STAR WARS: KOTOR: SITH LORDS
(Movie - 17,18 MB)
The Settlers V: Heritage of Kings: Ki ne ismerné a híres Settlers sorozatot? Az első rész óta sokan próbálkoztak utolérni sikereit, de nagyrészük elbukott. Azonban most jön a folytatás, végre elszakadva az izometrikus, ál-3D motortól. Ebből a gyöngyszemből érkezett egy szép darab videó, mindenkinek erősen ajánlott. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy kézikamerás. Ja, meg hogy német a kommentár alatta :) No, sebaj.
THE SETTLERS V: HERITAGE OF KINGS CAM
(Movie - 194,14 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)