Hirdetés

[MOVIE] Zuhatag

|

Kezdjük a reggelit egy igencsak szemrevaló videómennyiséggel: Az Earth 2160 a viszonylag sikeres stratégia felújított, újraformált, és legfrissebb változata, mely a Games Conventionön nem aratott osztatlan sikert...

EARTH 2160
(Movie - 21,97MB)
A Ghost Recon 2 a sokak által kedvelt taktikai játék legújabb felvonása. Véleményem szerint nem annyira sikervárományos, mint a Battlefield 2, de ez utóbbi még kicsit odébb van.
GHOST RECON 2
(Movie - 41,67MB)
Az éppen elkészült Medal of Honor: Pacific Assault-ból is új jeleneteket szemlélhetünk meg. Az tuti, hogy ez se lesz unalmas, annak ellenére, hogy "csak" egy újabb háborús FPS.
MEDAL OF HONOR: PACIFIC ASSAULT
(Movie - 14,01MB)
Wings of War névre keresztelődött ez az új repülős játék. A háború idején a játékos az akkori gépek pilótája lehet. A grafika egészen jó, a játékmenet pedig magáért beszél.
WINGS OF WAR
(Movie - 18,29MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)