Hirdetés

[MOVIE]Clive Barker végre a megérdemelt minőségben

|

Clive Barker. Aki ismeri a nyomasztó horroregények világát, annak ez a név biztos ismerősen cseng. Esetleg annak is, aki a remekre sikerült, de kevés reklámot kapott első PC-s próbálkozással, az Undying című játékkal találkozott. Most itt van a következő projectje, és valami azt súgja, most meg fogja kapni az őt megillető elismerést.

Hirdetés

A játék neve Jericho lesz, és most egy új trailer érkezett belőle. Aki még nem hallott volna róla, annak elárulom az alapokat, Jericho helyén megjelenik egy város, mely több fallal van körülvéve, az egyes falak között történelmi korok szörnyűségei elevenednek meg, és ahogy megyünk a város közepe felé egyre régebb időkből jönnek elő az emberiség bűneinek a megtestesülései. Te pedig egy katona vagy, és feladatod, hogy kivizsgáld a jelenséget, bármi áron. A játék tehát megfelelő borzongást tartogat a kedves játékosoknak, és remélhetőleg ez a játék tényleg eléri majd a Clive Barker által megérdemelt magasságokat. A játék egyébként 2007 őszére van kiírva, a trailert pedig alant láthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)