Hirdetés

Moving Hazard bejelentés - amikor a zombi a fegyver (videó)

|

A Psyop Games bejelentette zombis shooterét, a multiplayerre építő Moving Hazardot, amely egy különleges összetevővel fűszerezi meg a bevált receptet.

Hirdetés

A független Psyop Games bemutatta a kompetitív multiplayerre kihegyezett zombis lövöldéjét, a Moving Hazardot, amely még alfa állapotban van, viszont így is van benne potenciál, köszönhetően egy olyan ötletnek, amit a korábbi, hasonszőrű alkotásokban még nem nagyon aknáztak ki ennyire. 

A Moving Hazard legfőbb lényege ugyanis, hogy az élőhalottakat használjuk az ellenségekkel szemben: rájuk küldhetjük őket, vonzhatjuk, taszíthatjuk, ingerelhetjük vagy akár élő csapdaként is használhatjuk őket, a lényeg az, hogy az előnyünkre fordítsuk őket. Kezdetben hat multis térképen többfajta játékmódban (Team Deathmatch, Scavenger, King of the Hill stb.) élvezhetjük a zombik fegyverként való használatát többfajta kasztból választva, a felszerelésünket testre szabva, de ha meguntuk a többjátékos módot, még mindig elüthetjük az időt az egyjátékos szcenárióval vagy a kooperatív mókával. Az alfa verzióból származó gameplay videóval belekóstolhattok a koncepcióba:

Valamikor 2016-ban kiderül, hogy mennyi újdonságot tud felmutatni a Moving Hazard, de addig is a hivatalos honlapon több részletet is találtok róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)