Hirdetés

Mozdulj Gamer Mozgalom, Extra Life és Assassin's Creed film - mi történt a héten?

|

Újra sok izgalmas hírt zúdítottunk a nyakatokra, alig bírtuk őket hét napba bezsúfolni. Ráadásul két bejelentésnek hála ez a hét sokáig emlékezetes lesz a GameStar számára is, elvégre elindult az Extra Life rovat és a Mozdulj Gamer Mozgalom.

Hirdetés

Ismét egy hírekben és Celsius-fokokban gazdag héten vagyunk túl, ez pedig jó szokásunkhoz híven nem jelenthet mást, mint a remekbe szabott heti összefoglaló menetrendszerű érkezését. Az utóbbi hét nap áttekintése előtt azonban kicsit pillantsunk a jövő felé is, hiszen szeptember 2-án szeretettel és csodás ajándékokkal várunk titeket az augusztusi GameNightra (igen tudjuk, de így sokkal izgalmasabb, hogy szeptemberben tartjuk az augusztusit), ami egyben egy Mad Max launch party is lesz és a Malom Bisztróban kerül megrendezésre.

Ezen a héten is érkezett a GameStar Hype, melyben ezúttal nem HP, hanem jólfésült kedvenc pajtásunk, Daev hozta el nektek a legizgalmasabb híreket és megismerhettétek EndreMan életének egy meghatározó pillanatát. Lessétek meg gyorsan, a videó végén még pár kulisszatitkot is megismerhettek arról, vérprofi újságírók hogyan készítenek el egy ilyen anyagot.

Még egy dolog! Kedves drága Daev, abból a Warhammer 40,000: Inquisitor Martyros pólóból én is kérnék szépen egy darabot.

Élet a monitoron túl

Két kiemelten fontos hírrel kell kezdek, ha megengeditek. Egyrészt elindult a GSO új rovata az Extra Life. Itt olyan cikkeket fogunk elhozni nektek, melyekben szakértők osztják meg gondolataikat fiatalokat veszélyeztető témákról: játékszenvedély, függőség, drogproblémák, lelki betegségek, iskolai nehézségek, online zaklatás, jogi kérdések, egészséges életmód és ezekhez hasonló kérdések kerülnek majd elő. Mindenképpen érdemes lesz figyelnetek új rovatunkat.

A másik nagy fejlemény a Mozdulj Gamer Mozgalom elindulása, mellyel kapcsolatban egy hosszú és tartalmas interjút olvashattok Virágh Mártonnal és Csanda Gergellyel. Az új kezdeményezés első állomása sincs messze, hiszen szeptember 27-én várunk titeket a Malom Bisztróban a Mozdulj Gamer Sportnapon. Tartsatok velünk és mozgassuk megy együtt a monitor előtt elgémberedett végtagokat!

Buffy a vámpírok Blade-je

Merészt húzásra szánja el magát a Marvel, ha igaznak bizonyulnak az új Blade filmet érintő hírek. Ezek alapján a vámpírölő most háttérbe szorul és az új moziban lánya kerül a fókuszba. Érdekes lesz egy vérszívókat kaszaboló tinilányt látni, de ez egyszer már Sarah Michelle Gellarnek is bejött. A folytatások gyártása még mindig betonbiztos befektetés, nem csoda, hogy érkezik a Prometheus 2 és a xXx 3, ismét Vin Diesellel a főszerepben, valamint Man of Steel 2, melyet elképzelhető, hogy a legújabb Mad Max filmért felelős George Miller rendez. Heti filmajánlónkból megtudhattátok mire volt képes a Hitman legújabb adaptációja a mozikban. Ha a 47-es ügynök filmváltozata elkeserítene titeket, gyorsan viduljatok fel az új játék 15 perces gameplay videójával.

Star Wars VII: Az ébredő erő kapott egy szuper rövid, de annál sokkal érdekesebb ízelítőt, továbbá megismerhettük a filmhez kapcsolódó játékfigurák garmadáját. A "csináld magad" Bladebuilders fénykardkészlettel én még mindig nem tudok megbarátkozni, a "fényvasvilla" egyszerűen túl sok az idegrendszeremnek.

A Star Wars Battlefront kapcsán is mutattunk nektek egy különleges fülhallgatót, a Battle of Jakku két képe és a Hoth bolygó 13 perces videója már csak hab volt az intergalaktikus tortán. Nem volt ez az egyetlen érintett, a messzi messzi galaxisban helyet foglaló videojáték a héten, hiszen összeszedtük nektek mindazt, amit a Star Wars: The Old Republic - Knights of the Fallen Empire-ről tudni érdemes.

A Star Trek világa egy igencsak különleges hír miatt került reflektorfénybe. Kirk kapitány és társai ugyanis egy Star Trek luxushajóúton várják mindazokat, akik nem sajnálnak egy súlyos összeget erre a mókára áldozni.

A The Walking Dead is többször előkerült a héten. Megtudtuk, hogy Norman Reedus örülne egy Daryl és Merle kalandjairól szóló külön sorozatnak, új előzetes jött a hatodik évadhoz és készül egy független epizód, mely teljes egészében egy repülőn játszódik majd. Az asszaszinok is szolgáltak mozis hírrel, megérkezett az első kép arról, hogy is néz ki Michael Fassbender a készülő filmben. Ennek hatására gyorsan megírtunk mindent, amit eddig tudni lehet az Assassin's Creed filmről. Nem mellékesen, Assassin's Creed Chronicles: China visszakapta Ezio eredeti szinkronhangját. A Destiny: The Taken King egyébbiránt a Ghostnak hoz el új szinkronhangot, Nolan North személyében.

A szégyenlős Master Chief 

Nem kerül le a zöld sisak Master Chiefről a Halo 5-ben sem, a Mortal Kombat X pedig annyira szemérmes lett, hogy sajnos teljes egészében el fogja kerülni az előző generációs konzolokat. Amennyiben ettől olyan dühösek lettetek, hogy elkezdtétek Xbox One tulajdonos barátaitok kontrollerét rituálisan elpusztítani, bocsánatkérésképpen vehettek majd nekik egyet a Razer Wildcat profi kontrollerekből. További Mortal Kombattal kapcsolatos hír, hogy maga a Terminátor is szerepelhet a tizedik rész egy következő DLC karaktereként.

Ingyen harcolhatnak a cicaemberek a növénylényekkel

A hír bizony igaz, free-to-play modellre váltott sokak kedvenc MMORPG-je a Guild Wars 2. Rendben, megértem ha most sokan egyből a letöltés gomb felé akartok irányulni, de azért daráljuk még le gyorsan együtt, hogy mik történtek a héten. Csúszik az XCOM 2. Film készül a Borderlandsből, mely játék rajongói egyébként nagyon romantikus lelkek, egy pár például PAX Prime 2015-ös Borderlands előadás végén házasodott össze. Egy másik pár viszont (szintén a Borderlands kapcsán) a világ legjobb lánykérését hozta össze. Megvan, miket próbálhatunk ki a FIFA 16 demójában, a Dying Lighttal viszont már most játszhatunk három egész órán át, ingyenesen.

Stephen Hawking szerint akár egy másik, alternatív univerzumokba is kerülhetünk a fekete lyukak segítségével, de a pontos részleteket természetesen még ő sem tudhatja. Final Fantasy VII remake készítői viszont azzal nincsenek egyelőre tisztában, hogy mit kezdjenek a játék harcrendszerével. Én azonban nagyon remélem, hogy ti az alternatív univerzumok bármelyikbe is juttok el (az egyikben még az is lehetséges, hogy egy gonosz Harry Potterrel találkoztok), azt ott is tudni fogjátok, hogy egyrészt a GameNightra el kell jönni, elvégre annyi Mad Max lesz ott, amennyi csak a csapok kifér; másrészt pedig a legfontosabb jelmondat a következő: "Vegyetek GameStart!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)