Hirdetés

Mozgás közben is megcsodálhattuk a Resident Evil 4 Remake-et, ami egy fontos játékmenetbéli újítást is kap

|

Fontos változás várható a Resident Evil 4 Remake-ben.

Hirdetés

Természetesen a Resident Evil 4 Remake sem maradhatott ki az éjjel a Capcom előadásából, ahol a Resident Evil Village Gold Editiont és a Winters' Expansion DLC-t is bejelentették. Yasuhiro Anpo rendező és Yoshiaki Hirabayashi producer elmondták, hogy bár mindenképpen meg szerették volna tartani az eredeti, 2005-ös játék alappilléreit, azért természetesen egy olyan élményt szerettek volna összerakni, ami minden szempontból kompatibilis a jelenlegi sztenderdekkel.

Éppen ezért döntöttek például úgy, hogy kiveszik a játék egyik legfrusztrálóbb megoldását: mostantól fogva Leon Kennedy végre-valahára célzás közben is képes lesz majd mozogni.

Hirdetés

Az eddig látottak alapján a Resident Evil 4 Remake legalább akkora élmény lesz, mint a második és harmadik epizód újragondolása. Az alábbi videó is erre erősítette rá.

A Resident Evil 4 Remake 2023. március 24-én fog megérkezni PC-re és PlayStation 5, valamint Xbox Series X/S konzolokra - az előző generáció tehát ezúttal már tényleg teljesen kimarad.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)