Hirdetés

Mozgásban a Call of Duty: Modern Warfare 2 kampánya

|

A kedvcsináló trailer után valódi gameplayt is láthatunk a 2022-es Call of Duty: Modern Warfare 2-ből.

Hirdetés

Ahelyett, hogy várt volna a nyár végéig, már a napokban leleplezte a Call of Duty: Modern Warfare 2-t az Activision - először a megjelenési dátumot árulta el, és csak tegnap ismerhettük meg az első részleteket az első trailer kíséretében. Az nem volt titok, hogy a játék szerepet kap a Summer Game Fest előadása során is, és nem lepett meg minket az sem, hogy a játékmenetet demonstrálták.

A videó azoknak, akik a Modern Warfare-ben szerették a Wet Worköt vagy a Crew Expendable missziót, különösen kedves lesz.

Hirdetés

Láthatjuk, hogy szépek a fények, élethűen viselkedik a víz, és azt is, hogy ez valóban egy Call of Duty játék, ismert animációkkal, mechanikákkal. Visszatér a fegyver kitámasztásának lehetősége is, újra a falakhoz lapulhatunk, ahogy a 2019-es elődben. Az egész élmény nagyon filmszerű lesz, a fejlesztők nem akartak komoly témákat boncolgatni, kimondottan azt szerették volna, hogy akcióhősnek érezzük magunkat.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 október 28-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és Xbox One-ra. A PC-sek akár Steamen is megvásárolhatják.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)