Hirdetés

Mozgásban a Crime Boss: Rockay City, megvan a gépigény is

|

Nem csak Chuck Norris, Danny Trejo és a többi sztár miatt lesz érdekes a The Game Awards során bejelentett kooperatív játék.

Hirdetés

A múltheti The Game Awards során mutatkozott be a Crime Boss: Rockay City, ami elsősorban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy arcát és hangját adta hozzá Danny Trejo, Chuck Norris, Vanilla Ice, Danny Glover, Kim Basinger, Damion Poitier, Michael Rooker és Michael Madsen is. Ez persze semmire nem garancia, sőt, annál kínosabb lesz, ha nem sikerül jól a játék, de egyelőre van okunk bizakodni.

Mivel a megjelenés már egészen közel van (március 28-ára várható), a 505 Games nem várt sokáig egy 6 perces gameplay bemutató közzétételével, és elárulta a gépigényt is.

Hirdetés

A videón egy rablást láthatunk, a főszereplők egy felhőkarcoló tetejéről ereszkedve hatolnak be egy épületbe, majd ott lopakodva mászkálnak, mígnem kénytelenek robbanószert bevetni, és elszabadul a pokol. Van egy kis Payday 2-es hangulata, és az is látszik, hogy nem figyeltek nagyon görcsösen az animációkra, de attól még lehet jó.

Aki játszana vele, annak ilyen gépre lesz szüksége:

Crime Boss: Rockay City gépigény

Crime Boss: Rockay City minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 10
Processzor: Intel Core i7-4790 vagy AMD Ryzen 5 1600
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1650 4 GB vagy AMD Radeon RX 570 4 GB
Memória: 16 GB RAM
Szabad hely: 90 GB
DirectX: 12

Crime Boss: Rockay City ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10
Processzor: Intel Core i5-10600K vagy AMD Ryzen 5 3600XT
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1070 8 GB vagy AMD Radeon RX Vega 56 8 GB
Memória: 16 GB RAM
Szabad hely: 90 GB
DirectX: 12

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)