Hirdetés

Mozgásban a Mario Party 9

|

Kedvenc vízvezetékszerelőnk kilencedik alkalommal tér vissza, hogy a Nintendo kötelékében megmutassa, mi is az igazi szórakozás.

Hirdetés

A Nintendo Wii konzolunkat előkapva és a lemezt behelyezve négy barátunkkal együtt vagy egymás ellen is küzdhetünk, kipróbálva megannyi új és egyben mókás játékmódot, 80 új minijátékot, friss játékmeneti elemeket és számos táblát is.

A Mario Party 9 nem korhoz kötött, kicsik és nagyok egyaránt örömmel vethetik bele magukat Mario legújabb, mindent elsöprő kalandjaiba. A maximum fordulatszámon pörgő franchise legfrissebb tagja megkapta a jól megérdemelt - és galériánkban megtekinthető - borítóját, plusz megörvendeztettek minket egy friss előzetessel is, ami tökéletes példája annak, hogyan kell szórakoztatni a nagyérdeműt.

A Mario Party 9 egészen pontosan március másodikán landol a Nintendo Wii konzoljára, méghozzá az Nd Cube Co. fejlesztésében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)