Hirdetés

Mozgásban is láthatjuk a Far Cry 6 főgonoszát

|

A szivárgás után a fejlesztők a Twitteren osztottak meg egy rövid videót.

Hirdetés

Mostanában meglepően gyakran fordul elő, hogy még jóval a hivatalos bemutató előtt kiszivárognak részletek, sőt néha még képek és videók is egy-egy készülő játékról. Ez történt nemrég a Far Cry sorozat következő felvonásával is, amit a PlayStation Store leplezett le idő előtt, és most a Ubisoft gyakorlatilag meg is erősítette a létezését.

Hirdetés

Felkerült a játéksorozat hivatalos Twitter-oldalára egy rövid videó, ami minden kétséget kizáróan a Far Cry 6-hoz kapcsolódik, hiszen feltűnik benne a Giancarlo Esposito által megformált Anton, aki elméletileg a játék rosszfiúja lesz.

Ezzel a stúdió gyakorlatilag hivatalosan is megkezdte az új rész felvezetését, ami elég logikus döntésnek tűnik, hiszen a szivárgásnak hála nem most láthattuk először a Yarát vasmarokkal uraló Anton Castillo diktátort. A játékkal kapcsolatos konkrét részletekre azonban még várnunk kell, ugyanis azokat előreláthatólag a vasárnap megrendezésre kerülő Ubisoft Forwardon prezentálja majd nekünk a csapat.

Ti örültök annak, hogy folytatódik a széria?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)