Hirdetés

Mozgóképen a Resident Evil: Chronicles HD Collection

|

A Capcom előhozakodott a Resident Evil rajongók legszebb álmával: jön az eddig Chronicles részeket egybefoglaló kollekció, felturbózva!

Hirdetés

A Capcom újabb összeállítással szeretne a kedvünkben járni, amely a Resident Evil: Chronicles HD Collection nevet kapta a keresztségben és magában foglalja az eddigi Chronicles alcímmel ellátott epizódokat. Ennek értelmében megkapjuk a 2007-es Resident Evil: The Umbrella Chronicles és a 2009-es Resident Evil: The Darkside Chronicles címeket egy csomagban. Már ez is szép ajánlatnak tűnik, de a Capcom nem bíz semmit a véletlenre és a két részt megdobja egy grafikai tuninggal, Move támogatással és új trófeákkal is. A korábban Wii-re megjelent Chronicles címek már egy ideje elérhetőek a PlayStation Store kínálatából is, a csomag ára 27 euró, de július 18-tól egyenként is megvásárolhatóak lesznek 15 eurós darabáron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)