Hirdetés

Mozgolódik a Maxis

|

Az Electronic Arts és a Maxis újabb lépésre szánta el magát. Jelen esetben azonban szó szoros értelemben kell venni a dolgokat :) A Maxis csapatának nagyobb része, korábbi irpdájukból (Walnut Creek, California), az EA-hoz közelebb költözik, egy jóval nagyobb irodába. Will Wright azonban néhány taggal az úgymond "régi" helyen marad, hogy legújabb, egyelőre szigorúan titkos játékukon dolgozhassék. Nos, az nyilvánvaló, hogy készül a Sims 2, utána jön a SimCity 5, viszont nem tudhatjuk, mi áll még előttünk. Will, elmondása szerint "olyan alkotáson dolgozik, melyben az egész játékvilágot algoritmusok irányítanak. Az előre legyártott (scriptelt) eseményeknek távozniuk kell!". Nagyon örülök ennek a kijelentésnek, remélem sok más fejlesztő is ezt az irányvonalat követi majd! Thanks GameSpy.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)