Hirdetés

[MOZi] Anacondas Trailer

|

Az Anakonda tipikus "halivúdi" példája annak, hogyan csináljunk a shitből pénzt. Jó, ez lehet, hogy csak az én véleményem, de szerintem nem volt valami nagy film. Most ez vagy nem igaz, vagy bolondok a producerek, de készül a folytatás, mely roppant találó címet kapott: Anakondák. Húha! Akkor most biztos mégtöbb veszély és mégtöbb stb. vár majd ránk és teljes katartikus élményben lesz részünk a moziban. Adná ég hogy így legyen. Egyébként számtalan címe volt már szerencsétlennek; valójában a teljes címe "Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid" vagyis Vadászat a Véres Orchideára, vagy valami ilyesmi :) Nézzétek meg az előzetest, de azért ne döntsetek elhamarkodottan... :)

ANACONDAS
(Trailer - 18,52MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)