Hirdetés

[MOZi] Az oroszlán, a motkány és a majom

|

A mai délutánra több hírmorzsával is szolgálunk a filmek szép nagy világából. A két videó megteintéséhez Quicktime 7-re van szükség, amit innen bárki letölthet. Először is itt van nekünk a december 22-én a mozikba kerülő Narnia krónikái, abból is egy két percnyi részlet, tessék szépen töltögetni mindenkinek. Itt van ni:

NARNIA KRÓNIKÁI FILMRÉSZLET
(Movie - 25,35MB)
Itt azonban nem állunk meg, nicsak mit szereztem nektek, egy szép finom makk... és persze a hozzá tartozó elmaradhatatlan motkány. Mint már bizonyára rájöttetek, a Jégkorszakról van szó, annak is a jövőre mozikba kerülő második részéről (mely az olvadás alcímet viseli). A jól ismert szeperlőkön kívül újak is feltűnnek, például mammut barátunk női fajtársa (rá is fér egy kis hancúrozás szegény Manfrédra, elvégre az első részben már egy mammutcsalád rajza is olyan hatást váltott ki belőle, hogy Csernus doki se tudott volna mit kezdeni a problémával :)), vagy a... nos, a többit inkább lássátok saját szemetekkel, elvégre megérkezett a legújabb előzetes, melyet itt tölthettek le. Igen, pontosan itt ni:
ICE AGE 2 HD TRAILER
(Movie - 27,33MB)
Végezetül, de nem utolsósorban csak úgy megemlíteném, hogy Peter Jackson legújabb 3 órás eposza, a King Kong december 14-étől a magyar mozikban is látható, ráadásul a legtöbb filmszínház már megkezdte a jegyek árusítását. Nosza, kalandra fel! (Az InterCom azokra is gondolt, akik addig se bírják ki az óriásmajom nélkül, ugyanis a Jessica Lange főszereplésével készült 1976-os King Kong film már megvárásolható dvd-n! A rajongók futhatnak is a boltba, bár a Fay Wray-es '33-as eredetire még nekik is várniuk kell. Hogy meddig, az rejtély.)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)