Hirdetés

[MOZI] Batman után Terminator???

|

Igencsak meglepő híreket csiripelnek a madarak: nem mást, mint a Batman filmek újdonsült főszereplőjét, Christian Bale-t kérték fel az új Terminator film egyik főszerepére!

Hirdetés

„No de melyikre???” - merülhet fel bennetek a jogos kérdés… Az Ain’t it Cool News szerint Christian Bale a robotok ellen harcoló emberek vezetője, John Connor lesz a Terminator Salvation: The Future Begins-ben. A CHUD nevű filmes site azonban azt állítja, hogy Bale nem mást alakít majd, mint magát „A” terminatort, tehát lecseréli a jó öreg Arnold Schwarzeneggert és a vin dieseles pletykákat is szétoszlatja. Emellett még olyan hírek is terjengnek, hogy Bale egyik figurát sem alakítja majd, ugyanis Connor nem is szerepel majd a filmben, hanem egy teljesen más karakterre szerződtetik le…

A Movieweb egy bennfentese – aki állítólag mindkét site-nál biztosabb hírekre lelt –csak ennyivel kommentálta a hírt: „a CHUD-nak csak félig van igaza…” Remek? És ez most mit jelent? Melyik „feléig”? Amint többet tudunk meg Bale szerepeltetéséről, természetesen rögtön megosztjuk veletek…

Mindenesetre azt a lent látható képen is láthatjátok, hogy Bale igazi kaméleon, aki egy fontos szerepért képes akár csont soványra is lefogyni (A gépész), vagy napi kondizással igazi izompacsirtává is változtatni saját magát (Batman kezdődik). Bármelyik szerepet is kapta, az már biztos, hogy a következő Terminator csak jól járhat vele!

bale2_k.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)