Hirdetés

[MOZI] Beowulf interjúk!

|

John Malkovich, a főszereplő Ray Winstone, a csinos Alison Lohman és Crispin Glover beszélnek karakterükről a filmben.

Hirdetés

A nagyon, nagyon várt, döbbenetes minőségű animációs film tőlünk nyugatabbra már november 16-án a mozikba kerül, hozzánk viszont sajnos csak 29.-én érkezik. A színészek láthatóan nagyon beleélték magukat szerepükbe, még akkor is, ha nem hús és vér formában játszották el. Talán meglepő, hogy a jóval idősebb Ray Winstone játssza Beowulf szerepét, de végül is máshogy néz ki a filmben, és egyébként is igazi karakteres színészről van szó. Sajnos Angelina Jolie nem szerepelt a megszólalók között, viszont Alison Lohman (a képen) szerintem sokakat kárpótolni fog… Az interjú megértéséhez jó angol tudás szükséges…

lohman_1.jpg
 
lohmanfilm_k.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)