Hirdetés

[MOZi] Cruise és Stiller kemény fiúk lesznek

|

A minap kérte fel a Fox 2000 Simon Kinberget, az X-Men sorozat utolsó részének forgatókönyv íróját, hogy dolgozzon velük együtt a következő komédiájukon, aminek a címe a The Hardy Men.

Hirdetés

A film két főszereplője nem más, mint Tom Cruise és Ben Stiller. A direktori székben Shawn Levy fog ülni, akinek már volt szerencséje együtt dolgozni Stillerel az Éjszaka a múzeumban forgatásán. A történet két fiatal srác eltávolodásáról majd későbbi újra egymásra találásáról szól, akik megpróbálnak közösen megoldani egy rejtélyt, ami az együtt töltött gyerekkorukban gyökerezik. A forgatások jövő év januárjában kezdődnek meg, állítólag azért, mert Tom Cruise imidzsének jelenlegi állapota nem felel meg a film követelményének :D

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)