Hirdetés

[MOZi] A Csillagok Háborognak

|

A minap George Lucas áldását adta egy, a Star Wars univerzumot kifigurázó, harminc perces Comedy Centralos animációs film elkészítésére. A Robot Chickens: Star Wars névre keresztelt rajzfilm a Star Wars mozik kulcsmomentumait fogja kifigurázni.

Hirdetés

George Lucas áldásán felül még azt is elvállalta, hogy ő maga fogja kölcsönözni a hangját a róla mintázott karakternek, ráadásul az élő legenda, Mark Hamill is visszatér, hogy újra Luke Skywalker animált bőrébe bújjon. Akinek ez nem volna elég, Malcolm McDowell(Mechanikus Narancs) is részt vesz a szinkron munkákban. A project producere Seth MacFarlane(Family Guy, American Dad) lesz, aki egy igazi rajzfilmes guru a tengeren túlon, ráadásul kivételes szinkronszínész is, így nem véletlen, hogy több karakter hangját is ő fogja majd kölcsönözni. A Comedy Central június 17-én tűzi majd műsorra a filmet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)