Hirdetés

[MOZi] David Fincher nem pihen

|

Még be sem fejezõdtek a Zodiac vetítései, a mester máris az új projectjére koncentrál, ami nem más mint a The Curious Case of Benjamin Button.

Hirdetés

Amit lehet tudni, hogy a főszerepekben Brad Pittet és Cate Blanchetet láthatjuk majd, és hogy a forgatások már elkezdődtek. A történetről csak annyit tudunk, hogy Benjamin Button életét fogja feldolgozni. Külön érdekessége a mozinak, hogy egy újonnan kifejlesztett képrögzítési rendszert fog alkalmazni, amelynek a neve Contour system. Alapját az újfajta arc és ruha smink adja, amelynek segítségével az elkészült felvételeket sokkal könnyebb lesz majd digitálisan manipulálni. Például Brad Pitt (Benjamin Button) öregedését a film során ezzel a technikával viszik majd véghez. Ebből látszik, hogy Fincher ismét biztosra megy és egy igencsak jó mozival lepi meg ismét a nagyérdeműt. Sajnos a filmre még várnunk kell, mivel előreláthatólag 2008 májusában kerül majd a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)