Hirdetés

[MOZi] Denzel Washington vitája Whitakerrel

|

A friss Oscar díjas Forest Whitaker (Az utolsó skót király) nem ül a babérjain. Ismét gőz erővel beleveti magát a munkába és minap bejelentette, hogy örömmel csatlakozik Denzel Washington új filmjének, a The Great Debaters szereplő gárdájához.

Hirdetés

A filmet maga Washington fogja rendezni és egy szerep erejére még a vásznon is fel fog tűnni. A történet alapjául egy megtörtént esemény szolgál majd. Melvin B. Tolson (Washington) a helyi apró, csak feketéknek fenntartott egyetem professzora, aki egy vitakört alapít a tanulók között az iskola berkein belül, hogy majd megmérkőzzenek a Harvard Egyetem küldöttségével a Nemzeti Vitabajnokságon. Whitaker az egyik csapattag édesapját fogja alakítani, aki szöges ellentétje lesz Washington karakterének. A filmet május közepén kezdik el forgatni, Louisianaban. Várhatóan egy igen komoly drámával lesz dolgunk, ami akár újabb Oscar jelöléseket is hozhat a projectben résztvevőknek, de ez még ugye a jövő zenéje. Whitaker még Keanu Reeves mellett is fel fog tűnni a vásznon a The Night Watchman című filmben, mint egy veterán rendőrtiszt. Szóval manapság igen mozgalmas az Oscar díjas színész élete, de ennek mi csak örülhetünk, mivel egyike azoknak a színészeknek, akinek a neve garancia a minőségi munkára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)