Hirdetés

[MOZI] DiCaprio egy őrült nő után nyomoz

|

Martin Scorsese rendező és Leonardo DiCaprio színész negyedszer is együtt dolgoznak a Shutter Island című thrillerben.

Hirdetés

DiCaprio-nak határozottan jót tett a Scorsese filmjeiben való szereplés: sokkal komolyabb és kevésbé nyálas, „szépfiús” alakításokat láthattunk tőle – sikeresen meg is szabadult ettől az image-től. A híres rendező is lát még fantáziát a közös munkában: ezt bizonyítja a Shutter Island is, amely egy 1954-ben játszódó sötét hangulatú krimi. DiCaprio egy Teddy Daniels nevű „US marshallt” alakít benne, aki egy őrült és gyilkos nő után nyomoz. A nő sikeresen megszökött egy ideggyógyintézetből és valahol a „Shutter szigeten” rejtőzik.

A filmet jövő évben kezdik forgatni és egyelőre a megfelelő helyszíneket keresgélik hozzá. (A kép A tégla című Scorsese-DiCaprio filmből látható)

18670796_1_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)