Hirdetés

[MOZI] Doom - "Jobb, mint hittem!"

|

Az IGN Filmforce jómunkásembere volt olyan szerencsés, és megnézhette a Doom-filmet premier előtt. A legfontosabb mondat, amit kritikájában olvashatunk, ez volt: "Ez minden idők legjobb játékból készült film!" Még akkor is élvezetes, ha nem ismerjük a játékot, ami mondjuk a GameStar olvasóira valószínűleg nem jellemző. Ez viszont felveti a kérdést, vajon mennyire kellett feláldozni a hitelességet a közérthetőségért. És a meglepetés: Karl Urban és Rosamund Pike aláírták a film folytatására vonatkozó szerződéseket. Ám azt hozzá kell tenni, hogy ezek olyan megállapodások, amelyek az első rész sikerétől teszik függővé a további munkákat, vagyis nem kell készpénznek venni - csak bebiztosították magukat, hogy két szereplő biztosan ugyanaz maradjon az esetleges folytatásban. The Rock viszont máris világgá kürtölte, hogy szívesen bújna újra Sarge bőrébe.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)