Hirdetés

[MOZi] Dungeon Siege érdekességek

|

Az elmúlt napokban a méltán híres Ray Liotta is csatalkozott a Dungeon Siege videójáték megfilmesítéséért felelős forgatócsoporthoz. Jelenleg a mozifilm várható moziban való megjelenése, forgatása 2006. nyarának végén kezdődik majd. Liottára visszatérve egyébként, szerepét tekintve ő lesz majd a fő gazember a filmben - Gallian. Mindezt az egyik producer, Shawn Williamson árulta el. Továbbá nyilatkozott a történetről is: "A történet ugyanott kezdődik, ahol a játék első részében - mondta Williamson. - Egy gyönörű és békében élő várost pokoli teremtmények támadnak meg, majd felbukkan egy hős, aki segédkezik eme szörnyetegek legyőzésében. " - A sztori kicsit hajaz több hasonlóra is, például ha a történet főbb elemeit vesszük, ugyanez történt az Alone in the Darkban is. A négyepizódos kalandjáték filmesített változatáról sok más emberrel együtt hasonlóan úgy vélem, hogy abból a filmből többet is ki lehetett - és kellett - volna hozni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)