Hirdetés

[MOZi] Forgotten trailer

|

A film egy anyáról szól (Julianne Moore), aki boldog házasságban él férjével (Anthony Edwards) és 8 éves fiával. Tart ez az idill egészen addig, míg el nem látogat a nő pszichiáteréhez (Gary Sinise), aki azzal a hírrel sokkolja, hogy 8 éve egy önmaga által kitalált világban él, nincs is fia, se férje. A nő mikor találkozik egy férfival (Dominic West), akivel szintén hasonló dolog történt meg, elkezd nyomozni, hogy bebizonyítsa fia létezését... A történet elég furán hangzik, de annál felkavaróbb! Az előzetesét itt nézhetitek meg. Hazai bemutatóról nincs információ, de amerikában szeptember végén kezdik vetíteni. (Thanks Fym.hu)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)