Hirdetés

[MOZI] Gears of war, sínen a mozifilm?

|

Kevesen vannak a játékos társadalomban, akik még nem hallottak az X360-as sikercímről, a Gears of Warról. Nos, a játékrajongók mellett a filmrajongók is örülhetnek, a játékból készülő filmről újabb információk szivárogtak ki egy Rod Fergussonnal (Epic) készített interjú során.

Hirdetés

Az már ismeretes, hogy a hollywoodi filmstúdiók közül a New Line Cinemának sikerült megkaparintania a megfilmesítési jogokat. Fergusson elmondása szerint a stúdió egyik írója, Stuart Beattie, aki olyan sikerfilmeken dolgozott, mint a Collateral vagy a Karib tenger kalózai sorozat, már elkezdte megírni a forgatókönyvet. A történetről annyit nyilatkozott Fergusson, hogy a játék világa és annak kerettörténete bőven szolgál a filmnek megfelelő alapot, így nagy valószínűséggel nem a játék eseményei lesznek vászonra ültetve. A mozi lehetséges producerei között olyan nagy nevek is megemlítésre kerültek, mint Tony Scott vagy Guillermo del Toro, aki lehet, hogy helyet kap a rendezői székben is. További konkrétumot nem tudott Fergusson megemlíteni, csak annyit, hogy a film várható bemutatása 2009-re esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)