Hirdetés

[MOZi] Haláli egyveleg

|

Bocsi a kimaradásért srácok! Én vagyok itt a mozifelelős, a többiek nem nagyon gizdulnak erre a témára, de én tudom, hogy közületek sokan igen :) Menjünk sorjában: Egy ideje tudni lehet, hogy készül az Alien és a Predator filmekből táplálkozó regényre épülő játéksorozat (Alien vs. Predator) filmváltozata, vagyis az játékadaptáció filmadaptációja :) Ebből láthatunk most egy picike előzetest, valamint egy valamivel hosszabb werkfilm-szerűséget. Aztán itt van a Fanimatrix, ami nem nevezhető paródiának; az a legegyszerűbb, ha megnézitek legalább az előzetesét - erre tessék... Ennél jóval humorosabb a Kill Bill trailerjének "remake"-je. Lényegében csak annyit változtattak rajta, hogy más szereplőkkel és más helyszíneken vették fel és az alapszitukat is érdekesebbé tették:) Letöltés. Emlékeztek Shrekre? Tudjátok, az a kis ződ bögre... mármint zöld Ogre:) Abból is készül folytatás, méghozzá a Shrek 2, aminek beindították a hivatalos oldalát, amin 2004. május 21. áll premier gyanánt - persze Amerikában. Végére maradt Stalkerfan közleménye: Elmondásuk szerint belefogtak Clan13 csapatával egy film készítésébe, mely STALKER és Mátrix elemeket, "effekteket" és poénokat is fog tartalmazni. Ennél többet egyelőre nem árul el, de az érdeklődők írhatnak a murc13@hotmail.com címre. Néhány érdekességért köszönet Netonnak!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)