Hirdetés

[MOZi] HALO

|

A Master Chief megszállta a stúdiókat - a Comingsoon értesülései szerint nem csak átvitt értelemben! A Microsoft ügynökei ugyanis a Halo-franchise zöldpáncélos szuperkatonájának öltözve házaltak a sikeres FPS-en alapuló film forgatókönyvével, melyet a '28 nappal később'-et is jegyző Alex Garland írt. A nagy testvér potom egymillió dollárral jutalmazta Garland munkáját, melynek illeszkedni kellett a játék világához és a fejlesztő(Bungie) elvárásaihoz is. (Legalábbis ők ezt mondják... :)) A Microsoft ezenkívül a Columbia Pictures korábbi elnökét, Peter Schlessel-t is leszerződtette a projekthez, aki egyebek közt a produceri teendőket is ellátja majd. A cég 10 millióért árulja a forgatókönyvet, ám a választott stúdiónak még követnie kell a Bungie "bibliáját", elkerülve ezzel a Halo-játékok által megalkotott sci-fi világ megváltoztatását. Nem csoda hát, ha ilyen feltételek mellett a New Line és a Dreamworks máris elfordult a múvitól, az viszont érdekes, hogy a Sony állítólag nincs a felkeresett stúdiók közt, minden bizonnyal a Playstation - Xbox ellentétből fakadóan.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)