Hirdetés

[MOZi] Halo részletek

|

Újabb szaftos részletek jelentek meg a a Bungie Software-féle Halo című játék szélesvászonra történő adaptációjáról. A Fox és a Universal stúdióknak sikerült megegyezniük a jogokat illetően, így előbbi a nemzetközi, míg utóbbi a hazai, vagyis az amerikai forgalmazást tudhatja magáénak. A Microsoft a majdani bevétel 10%-át, valamint ötmillió dollárt kap majd a jogok eladásából. A poén az, hogy a sorrend szerint először megíratták a forgatókönyvet, aztán elkezdtek lobbizni a stúdióknál és a fenti követelésekkel álltak elő. A forgatókönyv író Alex Garland egyébként egymilliót kap munkájáért. Azt azért hozzá kell tenni, hogy a Halo 600 millió dolláros eladásai nyomán kétség kívül viselkedhet így a Microsoft. A film a tervek szerint 2007-ben fog berontani a mozikba.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)