Hirdetés

[MOZi] Halo részletek a javából

|

Bizony, ahogy azt a hétvégén ígérték, meg is érkeztek a legrissebb információk a Halo mozifilmmel kapcsolatosan. Az új infók szerint a film producerei Peter Jackson és Fran Walsh lesz. A film rendezője pedig egy Neill Blomkamp nevű úrimeber lesz, akinek ez a film lesz gyakorlatilag az első igazi filmje, ugyanis eddig főként rövidfilmeket rendezett. A Halo film elkészítésében a Universal és a Fox együtt segédkezik, míg a vizuális effekteket, maketteket, és a lényeket Jackson Oszkár-díjas csapata a Weta Digital Ltd. és a Weta Workshop, Ltd. készíti, akiknek a nveéhez fűződik a Gyűrűk ura filmek effektjei is. "Mint a játék rajongója, büszkén látok neki a filmadaptációnak, az akció és a beállítások úgy jelennek majd meg a vásznon, ahogy azt a mai technika legjobb tudása szerint megalkothatja," tette hozzá Jackson. "Fran és én nagyon izgatottak vagyunk az egyedi kihívás miatt, amit ez a projekt kínál, és remek, hogy újra a Universalnál lévő barátainkkal dolgozhatunk együtt, valamint persze a Foxnál és a Microsoftnál szerzett új barátainkkal. Neill-lel a fedélzeten, még izgatottabb vagyok a projekt lehetőségeire gondolva." Egyetlen bibi van a filmmel, hogy csak 2008 nyarán kerülhet legkorábban a mozikba. Na de addig még van nekünk PC-re Halo 2 és ki tudja, hogy a Halo 3 mikor kopogtat majd be.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)