Hirdetés

[MOZi] Harry Potter és a Harcosok Klubja

|

J.K. Rowling és David Fincher rajongói megnyugodhatnak, nem a fenti lesz a nagysikerű könyvsorozat befejező (?) részének címe, és a zseniális filmet sem fenyegeti, hogy varázslós remake készüljön belőle. Mégis van némi kapcsolat a két alkotás között, elvégre ma jelentették be, hogy a legújabb, sorban ötödik Potter-filmben az a Helena Bonham Carter bújik az egyik főszereplő bőrébe, aki a Fight Clubban élete legjobb alakításával formálta meg a kiszámíthatatlan femme fatale, Marla Singer figuráját. Bonham a címszereplő varázslótanonc egyik ellenfeleként jelenik meg a vásznon, ő lesz ugyanis Sirius Black testvére, Bellatrix Lestrange.

Nem csak az ő nevét röppentették fel ma a projekttel kapcsolatban, fény derült ugyanis a zeneszerző kilétére is, Nicholas Hooper személyében. Hooper eddigi munkáit nem hallhattuk ennyire nagy kaliberű alkotások alatt, de a komponista már dolgozott együtt a filmet rendező David Yates-szel (egyik közös filmjük zenéje egy BAFTA-díjat szerzett Hoopernek), így a közös hang megtalálásával biztosan nem lesz gond. A Harry Potter és a Főnix Rendjét 2007. július 13-tól játszák az amerikai mozik.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)