Hirdetés

[MOZi] Hétvégi filmeső

|

Több, egymástól igencsak különböző filmhírrel szolgálhatok.

  • Például azt remélem sokan tudják, hogy az X-men nem csupán két részes. Bár én azt hittem, már javában forgatják a folytatást, kiderült, hogy még több mint egy év (!) van hátra a forgatás kezdéséig: 2005 júniusa. Legalábbis a scifi.com értesülései szerint. Ennek megfelelően 2006-ig biztosan nem kerül moziba. Kár.
  • Aztán itt van a Resident Evil második része, az Apocalypse. Pontosabban még nincs itt, csak néhány kép belőle. Magyar premierdátum még nincs, de ősznél előbb biztos nem mutatják be. Amcsiknak se :)
  • És a végére maradt a lényeg: Spider-Man 2. Jó kis film lesz és augusztusban bemászik a mozikba... Most pedig megtekinthettek egy rövidke promót belőle. Nem túl jó minőségű, de értő szemek sok felfedezhetnek benne néhány újdonságot.

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)