Hirdetés

[MOZi] HITMAN TRAILER!!!

|

No, csak befutott a Hitman Trailer, melyben egész szép jeleneteket láthatunk a hamarosan vetítésre kerülő alkotásból.

Hirdetés

Újabb játék tehát, ami megjelenik a mozivásznon - nyilván nem újdonságról van szó, viszont tetszik a tendencia. Mondjuk a 47-es filmbéli történetétől nem dobok hátast, azt gondolom mindenképpen kult film lehet belőle. Nyilván folytatás is lesz, hiszen az elsőt nagyon sokan fogják megnézni, hogy mégis hogyan sikerült. Erre felbuzdulva meg tuti forgatják majd a második részt - így volt a Tomb Raider esetén is pedig azért lássuk be, az minden volt, csak nem... najó, nem rontom el senki kedvét :) A videót itt találhatjátok (sajnos nem túl jó minőség, de legalább van), kommentekbe pedig várom a véleményeket, hogy még miből lenne jó esetleg folytatás szerinted! Thanks Daniel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)